- ۶ نظر
- ۲۶ شهریور ۹۹ ، ۰۲:۰۱
یکی از فوامیل رستوران فرانسوی بالای شهر تهران کار میکرد. میگفت سالار عقیلی یا مهران مدیری میآیند استیک سفارش میدهند. دو تا لقمه میخورند و مابقی را میگذارند و میروند. استیکی که مثلا ۲۰۰ هزار تومان هزینهاش است. بعد گاهی برخی افراد مایه دار فرومایه بدون این که حتی خود سلبریتی خبردار شود و طرف را ببیند برایشان حساب میکردند و میرفتند. البته که اجازه نزدیک شدن به خودشان را نداشتند چون بادیگارد نمیگذاشت کسی مزاحم شود.
معروفیت مفهومی است که ناخودآگاه روی هر کس که صفت شود توجه مردم به آن شخص جلب میشود. باید شخص معروف حواسش را خیلی جمع کند و به رفتار و سکناتش واقف باشد.
وقتی پیک موتوری شدم، هر وقت در خیابان پیک موتوری میدیدم میفهمیدم چه رنج و زحمتی میکشد، وقتی چراغ موتورم خراب شد آن وقت درک میکردم اگر کسی در خیابان چراغ موتورش شبها خاموش باشد چه حسی دارد. وقتی موتور نداشتم میدیدم راه رفتن چه قدر سخت است و با حسرت موتوریها را نگاه میکردم. برای همین وقتی موتور دار شدم گهگاهی میزدم کنار و میگفتم: آقا کجا میری؟ برسونمت!
اما زمانی که آدم اشرافی بی شرفی مثل فلان وزیر در پورشه مینشیند و خانه چند هزارمتری دارد چه میفهمد استرس اجاره نشینی و درد محرومیت چیست؟
آقای مهران مدیری جای انتقاد به مسئولین و تریپ منتقد برداشتن استیکت را کامل نوش جان کن!
نه فقط خودت و نه مهمانهایت آدمهایی نیستند که چیزی برای عرضه داشته باشند. وقتی آدمی داخل کیسهاش سیب ندارد چه چیزی میخواهد به ما بدهد.
وقتی سلبریتی خودش فرهنگ ندارد چه چیزی میخواهد ارائه کند؟ اینها که در زندگی شخصی خودشان تر زدهاند و حتی نمیتوانند یک ازدواج ادامه دار داشته باشند چه ضرورتی دارد تریبون فرهنگی کشور با سینما و صدا و سیما و اینترنت دستشان باشد؟
امام علی (ع) کار میکرد، بیل میزد، چاه میکند.
پیامبر گرامی اسلام به شغل تجارت مشغول بودند.
علمای ما صبح تا شب میخواندند و مینوشتند و تدریس میکردند و از پول وجوهات زندگی خودشان را میگذراندند.
ائمه معصومین علم لدنی داشتند و نیازی به مطالعه نداشتند.
ما جایی نداریم که امیرالمونین بعد از آن که بار خلافت روی دوششان افتاد دست به بیل زده باشند.
دروس حوزوی نسبت به دروس دانشگاهی حجم و سختی بیشتری دارند. کتاب بهجت المرضیهای که دیپلمیها و سیکلیها در حوزه میخوانند در درجه دکترای ادبیات عرب تدریس میشود.
شهریه طلاب برای زندگیشان کفاف نمیدهد و مجبورند کار کنند.
ما ۱۵۰ راننده کامیون داریم که در واقع طلبه هستند و از طلبگی فقط گرفتن شهریه را یادگار دارند.
حدیث متواتر داریم کسی که از دین پول در بیاورد آن پول حرام است.
پولی که به ائمه جماعت داده میشود به عنوان هزینه ایاب و ذهاب است.
روحانی مسجد ما هر روز پیاده به مسجد میآید.
یکی میگفت برو سازمان وقف، آن جا حسابی بخور بخور است.
علامه طباطبایی ۱۰ سال رفت تبریز کشاورزی کرد چون پول شهریه کفاف نمیداد و عیال بار بود.
علما به طلبههایی که ده سال در حوزه هستند بیشتر از کسی که سه سال در حوزه است شهریه میدهند، در حالی که نوپایان نیاز بیشتری دارند.
علامه حسن زاده آملی از گرسنگی غش کرد.
یک کانال بود در ایتا به نام کمک به طلاب، ۱۲ هزار عضو داشت، به طلبههای نیازمند پول میداد.