خواص خفهکردن افعی!
دیسقوریدوس گوید: اگر افعی را پس از جدا کردن سر و ته آن با اندکی نمک و سذاب بپزند و گوشت آن را بخورند چشم را نیز خواهد کرد و دردهای عصبی را درمان خواهد نمود و از رشد و بزرگ شدن خنازیر در ابتدای بوجود آمدن جلوگیری به عمل خواهد آورد.
اگر پوست مار را در شراب بپزند و به صورت قطره در گوش بچکانند دردهای آن را درمان خواهد نمود. و اگر آن را مضه مضه کنند برای درد دندانها سودمند خواهد بود. برخی آن را به ویژه پوست مار نر - با داروهای چشمی مخلوط مینمایند و مورد استفاده قرار میدهند.
جالینوس در مقاله ششم گوید: اگر نخهای زیادی را به ویژه نخهایی که با استفاده از منابع دریایی به رنگ سرخ در آمده اند - دور گردن افعی بیفکنند و آن را خفه کنند و سپس یکی از نخها را دور گردن فرد مبتلا به ورم عضلات حلقوم یا هر نوع ورم حلق ببندند اثر شگفت انگیزی دربرخواهد داشت.
او در مبحث انواع گوشتها گوید: اگر گوشت افعی را با روغن زیتون و نمک و شبت بپزند خاصیت گرمکننده و خشککننده در بر خواهد داشت. شما از آنچه ذیلا ذکر نمودهام میتوانید دریابید که گوشت افعی خاصیت پاک کننده و تحلیل برنده مواد موجود در تمام اجزای بدن دارد و آنها را از راه پوست خارج میسازد.
یکی از افراد مبتلا به بیماری جذام به طور اتفاقی شرابی که در آن افعی مرده بود میخورد. پس از خوردن آن...
توضیح: در الحاوی زکریای رازی، برای بسیاری از مواد مثل سوسک و عقرب و ملخ چنین درمانهایی ذکر شده است.
- ۰۰/۰۶/۰۵